Andej-Këtej

A do ketë ndeshje?! - Nga Arben Kallamata

Drejtuesit e klubit vendas kanë vendosur porta të lëvizshme me telekomandë. I zgjerojnë dhe i ngushtojnë sipas dëshirës.

Nuk do ketë ndërrim fushe pas pjesës së parë. Gjysma e e fushës, ajo nga mbron ekipi vendas, është mbjellë me kanabis që është

Lexo më shumë

Shanghai sipas Parid Turdiut

Nga: Parid Turdiu

Për mua që i kam jetuar vitet e miqësisë shqiptaro-kineze, sa zbrita në aeroport në Shanghai më ra era Kinë: Ndërtesa kuti-katrore veshur me pllaka, si ekspozita kineze, më tej forma rrethore me neone. "Toka është katrore, qielli është i

Lexo më shumë

Njihuni me demagogun

Nga: Klodi Stralla

Ashtu si bimët harlisen në tokë dhe klimë të favorshme, edhe demagogët shfaqen dhe lulëzojnë në periudha amullie, kur jeta e gjithsecilit prej nesh kërcënohet nga pasiguria për të nesërmen dhe vritet

Lexo më shumë