Andej-Këtej

Shtëpia e fëmijës - Nga Agim Xhafka

Kur isha në fillore në klasë kisha plot shokë e shoqe nga Shtepia e fëmijës. Banesa ime në Korçë ishte te stadiumi dhe duke qënë pranë Shtepisë së fëmijës normal që ata do ishin në shkollë me mua.

Në përgjithësi i mbaj mend si shokë e shoqe shumë

Lexo më shumë

Biçikleta me qera - Nga Artan Fuga

Nga sheshi përpara Universitetit Politeknik, atje në fund të Bulevardit “Dëshmorët e Kombit”, pamja e objektit që po vinte drejt nesh duke u zhvendosur mbi xhadenë e bulevardit dhe bërë zigzage të çuditshme i ngjante një letre bixhozi.

Lexo më shumë