Andej-Këtej

Festa e verës në Montreal, tradita vazhdon

Nga: Ajet Nuro
Ditën e premte, në datën 16 mars 2018, mora pjesë në një festë që është bërë tashmë traditë, në festën-konkurs, festën e verës. Aty, duke festuar postova një status fecebook me titull "Tradita vazhdon, festa e verës 2018!”. Kuptohet, miqët e mi më

Lexo më shumë

Të prishim Teatrin e Kukullave!

Nga: Ylli Dylgjeri

Po jetojmë erën e prishjes së Teatrove. Fillimisht do prishet Teatri Kombëtar dhe më pas ai Eksperimental. Në këtë valë, me të prishur këto rrangulla, propozoj të vazhdojmë me prishjen e Teatrit te

Lexo më shumë