Aktualitet

Kanadaja investon në Kosovë

Në Gjilan të Kosovës është përuruar fabrika kanadeze “Nutrivida Nutrients”, me fokus kryesor përpunimin e mbetjeve artificiale.

Kjo është fabrika e parë në Ballkan me veprimtari të këtij lloji, e cila do të ndikojë pozitivisht në ekonominë

Lexo më shumë

Në 110-vjetorin e Gazetës 'Dielli'

Gazeta Dielli, organi më i vjetër mediatik në gjuhën shqipe në ekzistencë të pandërprerë mbushi 110 vjet. Faqet e gazetës që vazhdon të informojë komunitetin shqiptaro-amerikan kanë qenë një pasqyrë e furtunave historike nëpër të cilat ka kaluar

Lexo më shumë

Diaspora Peticion Qeverisë Shqiptare

25 anëtarë të Diasporës Shqiptare, kryesuar prej Mark Kosmos nga Bostoni kanë marrë nismën e hartimit dhe shpërndarjes së një peticioni drejtuar kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama. Objekte të këtij

Lexo më shumë