Vende & Zakone

Një udhëtim në Valbonë!

Nga: Deada Hyka

Për të shkuar në të bukurën Valbonë duhet të ndjekësh rrugën drejt Bajram Currit (nga kryeqyteti) për të marrë tragetin e Komanit. Ose përmes Rrugës së Kombit nga Kosova dhe sërish në kufirin tonë në Tropojë. Ndoqëm të parën dhe përballja e parë me

Lexo më shumë

Ndaluni në Pejë!

Ndalni frymën kur të gjendeni para kanioneve dhe ujëvarave në Pejë. Janë mrekulli që duhet t’i shijosh fillimisht me veten e pastaj mund të zhurmoni bashkë me natyrën. Adhuroje natyrën e egër e po aq

Lexo më shumë

Restorante për t’u provuar

Nga Jeta Dedja

Kur vjen fundjava rrimë e mendohemi se ku të shkojmë. Çdo pjesëtar i familjes apo shoqërisë jep alternativat. Dikush propozon malin, tjetri detin, njëri liqenin, një tjetër fshatin, e

Lexo më shumë