Bota Shqiptare

Naim Frashëri nderohet në Teheran  

Simpoziumi me temë “Analizimi i mendimeve të Naim Frashërit”, që u mbajt nga 5 deri më 6 mars të këtij viti në Teheran mblodhi bashkë  studiues nga  Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Irani. Mes tyre ishte ish-presidenti i Shqipërisë Rexhep Meidani

Lexo më shumë

Shënime dimri nga Leskoviku

Nga: Ndue Dedaj

Leskovikun e gjejmë të mbytur në mjegull, edhe pse po afron mesdita. Vijmë për herë të parë në këtë qytet juglindor, ndonëse grishja ka qenë e kahershme. Sapo zbresim nga makina, fotografia e parë që

Lexo më shumë

Një udhëtim në Valbonë!

Nga: Deada Hyka

Për të shkuar në të bukurën Valbonë duhet të ndjekësh rrugën drejt Bajram Currit (nga kryeqyteti) për të marrë tragetin e Komanit. Ose përmes Rrugës së Kombit nga Kosova dhe sërish në kufirin tonë në

Lexo më shumë