Bota Shqiptare

Rama shpërndan ftesa, Majko gëzon

Edhe 35 ditë e ndajnë diasporën shqiptare nga Samiti i dytë që mbahet për hir të saj. Ftesa publike paraprake, ende jonominale e firmosur prej kryeministrit Rama është shpërndarë përmes adresave elektronike si dhe publikuar në faqen e ministrisë (

Lexo më shumë

Flamuri im!

Nga Fatmir Terziu

Më bëj emblemën tënde,
duke më mbështjellur me frymëzim 
mblidhmi ngjyrat më të mira
le të shihen
përmes veprave dhe vargjeve të mia.

Më bëj molekulën tënde, Flamuri im

Lexo më shumë