Ekonomi

Ta gëzoni aeroportin e ri në ... xhepat tuaj!

Nga: Zef Preçi

Edhe pse kisha vendosur te mos flas ne menyre te perseritur per risqet e te ashtuquajturit partneritet pulbik-privat (PPP), komentin ne vijim e ndjej per detyre ndaj kolegeve ekonomiste dhe ligje-venesve qe ne shumicen e rasteve ngrene doren ne

Lexo më shumë

Parashikimi ekonomik afatshkurtër për Ontarion

Nga: Asllan Hila

Shumica e rajoneve te Ontarios pervec pjeses se Veriut, do te kene nje trajektore rritjeje ekonomike te moderuar deri ne 2019, thote nje parashikim i ri i Union Kreditit “Central 1”. Sipas Shefit Ekonomist te “Central 1”, Helmut Pastrick, ne vitin e

Lexo më shumë