Fëmijët

Rrotullimet e tokës dhe... të babit*

Nga: Vangjush Saro

Babi asnjëherë nuk qe zënë ngushtë si atë ditë. Ishte diçka përpara darkës. Mami si gjithnjë, gatuante. Babi po fliste në celular me një shok. Moza bënte mësimet në dhomën e saj; duke dëgjuar muzikë

Lexo më shumë