Fëmijët

Rrëfimet e zbulimeve në Kalisto!

Kreu 13

Romani për fëmijë “Presidenti i Planetit të kuq”

nga Bedri Dedja

-Ne ishim katër…Ne nuk u ndamë nga njëri-tjetri për asnjë çast. Patinat i drejtonim me telekomandë që të mos rrëzoheshim në

Lexo më shumë

Dueli kozmik-Kreu 11

Kreu 11 - Dueli kozmik

Romani për fëmijë “Presidenti i Planetit të kuq”

nga Bedri Dedja

Kur u dha alarmi i parë, anija kozmike “X=Jupiter-2” e drejtuar nga presidenti i Planetit të Kuq dhe e

Lexo më shumë