Kanada

Në Vancouver!

Vancouver-i është qyteti më i madh i provincës së British Columbia në Kanada dhe i treti për nga popullsia krahasuar me metropolet e tjera kanadeze. Ndodhet në bregun e Oqeanit Paqësor dhe ka një klimë të butë krahasuar me standardin e klimës

Lexo më shumë

Të jetosh në Toronto

Toronto është qyteti më i madh i Kanadasë, i pesti më i populluari i Amerikës Veriore, me 2.8 milionë banorë. Ndërsa Greater Toronto Area, e quajtur zakonisht GTA, llogaritet me mbi 6 milionë banorë. Qeveria e Kanadasë pret që popullata e GTA të

Lexo më shumë

Jeta në Calgary!

Calgary shtrihet në një fushë të gjerë, shpesh me ngjyrë kafe në Albertan Jugore. Lartësia e Calgaryt është 1050 metra mbi nivelin e detit. Calgary është qyteti më i madh i Albertas, më i madh se

Lexo më shumë

Pse të jetosh në Ottawa?

Ottawa renditet ndër vendet më të mira në botë për cilësinë e jetës që ofron, pastërtinë dhe komunitetin. Falë diversitetit kulturor dhe numrit të madh të të rinjve që banojnë aty meqënëse ka dy

Lexo më shumë