Kanada

Toronto voton!

Në Toronto, më 22 Tetor do të mbahen zgjedhjet vendore, për Kryetarin e Bashkisë dhe për këshilltarët bashkiakë. Rregjistrimi zyrtar i kandidatëve ka nisur që në 1 maj 2018 dhe u mbyll më 27 korrik

Lexo më shumë

CN Tower

Kulla e famshme CN Tower, në Toronto, ishte struktura më e lartë në botë deri në vitin 2007, kur Burj Khalifa në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, e tejkaloi atë. CN Tower është ndërtuar në vitin

Lexo më shumë

Parku i Dinosaurit në Alberta

Rrethuar me toka djerrë dhe stepa, Parku Provincial i Dinosaurit i ndërtuar në 1955, me një sipërfaqe prej 70 km² shtrihet përgjatë lumit “Dreri i Kuq” në juglindje të provincës së

Lexo më shumë