Njoftime

Tirana thërret Diasporën në Samitin e dytë

Në datën 11 shtator Ministri i Shtetit për Diasporën Pandeli Majko mblodhi Grupin e Koordinatorëve për Zbatimin e Planit të Strategjisë për Diasporën (2018-2024). Ky grup u përfaqësua nga zëvendësministrat e ministrive të caktuara me ligj si edhe

Lexo më shumë

Toronto: Libra të rinj në kohë të reja

Më 30 Shtator në Toronto do të mbahet takimi me temë “Libra të rinj në kohë të reja” me autorë të letrave shqipe. Të ftuar do të jenë Ardian Vehbiu, Iris Jorgo, Iliriana Stringa, Shkëlqim Çela dhe Majlinda Bashllari.

Ky aktivitet mbështetet nga

Lexo më shumë