Njoftime

Ta gëzojmë 18 Dhjetorin, Ditën e Diasporës!

Sot është Dita Kombëtare e Diasporës. Të paktën kështu thotë ligji, por edhe Ministri Pandeli Majko e konfirmon përmes një konference të organizuar me këtë rast në Tiranë.

Sipas ligjit, neni 21, në këtë datë do duhej të mblidhej Këshilli

Lexo më shumë

Filmi shqiptar në Toronto

Filmi shqiptar me metrazh të shkurtër rikthehet në Toronto. Të shtunën e 3 nëntorit, në qendër të qytetit, në Jackman Hall (317 Dundas Street West, Toronto, Ontario M5T 1G4) prej orës 8.p.m. do të

Lexo më shumë

Toronto: Libra të rinj në kohë të reja

Më 30 Shtator në Toronto do të mbahet takimi me temë “Libra të rinj në kohë të reja” me autorë të letrave shqipe. Të ftuar do të jenë Ardian Vehbiu, Iris Jorgo, Iliriana Stringa, Shkëlqim Çela dhe

Lexo më shumë