Komunitet

Hiena - Fabul nga Vangjush Saro

Trishtimin bie muzgu mbi savanë,

se atje tutje shpirt po jep Luani…

Dhe tufa po e qan me lot e vaje;

vrerosur dhe Hiena, këng’ e saj:

“Oiii, pse po na lë, o yll, o dritë?!

Të mjerët ne si, do t’i ngrysim ditët…”

 

Por me të perënduar sytë

Lexo më shumë