Komunitet

Vangjush Ziko-Square One

Katror i thonë
(brinjët s' i ka 
aspak të barabarta)
elevatorët të ngjitin
dhe të zbresin ëmbël 
në katet e parajsës,
po u lodhe ulu
surbit kafenë pa ajkë
në një gotë prej letre,
medito për jetën
në këtë supermarket gjigant
me brinjë 
dhe me kuleta 
kurrë

Lexo më shumë

Flautistja-Tregim nga Avdulla Kënaçi

Duhet të kishte kaluar mesi i shtatorit, bënte mot i bukur, një ditë si e larë në ar. Në qiell nuk kishte asnjë re. Ishte një nga ato mbasditet e freskëta kur në Tiranë thonë me të qeshur se punon kondicionieri i mëmës natyrë. Redola, flautistja

Lexo më shumë