Komunitet

Kur suksesi vjen prej punës së palodhur!

Intervistoi: Jeta Dedja

Teuta Haxhillari është një grua për të cilën ia vlen të shkruhet. E diplomuar në degën Inxhinieri Ndërtimi në Tiranë, pas 8 vitesh përvoje pune në Shqipëri, ajo emigron në Kanada. Falë këmbënguljes dhe punës së palodhur

Lexo më shumë