Letërsi

Për thelbin e letërsisë

Nga: Erlind Sulko

Është e çuditshme që mendimi kritik në Europë ka lindur me një vetëmohim të vetvetes. Me mendim kritik dua të them një trajtë mendimi që ka për qëllim të përhershëm kundërshtimin. Kjo trajtë në

Lexo më shumë

Dalëngadalë - Dritero Agolli

Mbaruan të gjitha gjërat që kishte shtëpia;

Në oborr u tha në fillim një dardhë,

U shterr dhe pusi i madh tek avllia,

Ku kishte koliben qeni i bardhë.

 

Dhe vdiqën njëri pas tjetrit

Im atë

Lexo më shumë