Kulturë

Mehmet Kraja për Ibrahim Rugovën

Nëse u bëhet një retrospektivë serioze ngjarjeve të kaluara, më duket se del e qartë se shqiptarët e Kosovës treguan vitalitet, pjekuri politike dhe forcë vepruese më shumë sesa e kishin pritur prej

Lexo më shumë