Kulturë

Shtëpia e Kryeministrit-Nga Ilir Levonja

Nga: Ilir Levonja

Meqë sot mbushen plot 54 vite nga vdekja e Fan Nolit, ish-kryeministrit dhe themeluesit të Kishës Orthodokse shqiptare, këtu në Fort Lauderdale, shteti i Floridës, këtu ku unë jetoj dhe që nuk e kam larg këtë shtëpi, as 10 minuta me makinë, kam një

Lexo më shumë