Blog

Respekt për fjalën-Nga Sulejman Mato

"Shkrimtarë të mirë janë ata që e mbajnë gjuhën efiçente, domethënë ata që e mbajnë atë të saktë e të qartë. Nuk ka rëndësi nëse një shkrimtar i mirë kërkon të jetë i dobishëm apo nëse një shkrimtar

Lexo më shumë

Nata e vetmisë së gjatë-Nga Flutura Açka

Nga: Flutura Açka

Mbrëmë, bujtëse jo aq rastësisht në qytetin e Perugias, nuk e kisha ate ndjesinë e thjeshtë të turistes, siç më ndodh përherë. Ishte mbrëmja e 26 janarit, dhe këmbët më çuan në Hotel “Brufani”, aty

Lexo më shumë