Blog

49 minutat e Agim Xhafkës me Ndre Legisin

Nga: AGIM XHAFKA

E kam mik shumë të vjetër, mbase mbi dy dhjetëvjeçarë. E nga që takohemi dendur më duket se Ndreu vjen e rinohet. Para ca ditësh mbusha 60 vjet, më thotë. Qesh dhe më duket çudi, por e besoj se ai

Lexo më shumë

Më shumë zhurmë sesa debat

Nga: Ndue Ukaj

Asnjë shoqëri nuk është zhvilluar pa një ide të qartë, pa një shtytje të fortë dhe pa një ideal të madh.

Kosova, në vitet 90-të, i kishte të gjitha këto. E kishte idenë e qartë për të fituar lirinë

Lexo më shumë

Qeveri e mrekullueshme

Nga: Astrit Lulushi
 

Kur njerëzit detyrohen të heshtin kur u thuhen gënjeshtra, ose, edhe më keq, kur janë të detyruar të përsërisin vetë gënjeshtrën, ata humbasin njëherë e përgjithmonë ndjenjën e

Lexo më shumë