Kolumnist

Mirëmëngjes shoqëri e protestave

Nga: Ilir Levonja

1) Mirëmëngjes popull opozitar..., shikoni sa e madhe është demagogjia. Sidomos kur flasin studiove që mbahen me taksat tuaja ca si Taulant Balla. Vështrojeni si thotë, pak a shumë kështu, që, unë

Lexo më shumë

Përreth tribunave që bien

Nga: Faruk Myrtaj

The day Saddam's statue fell

Është me të vërtetë trishtuese pamja tjetër e rënies së simboleve të diktaturave, të qeverive që bien në demokraci, përcjellë nga kamera që regjistron veprimin e

Lexo më shumë

Akuzat e Ramës dhe protesta e nesërme

Nga: Ilir Levonja

Sot Edi Rama akuzon publikisht Berishën dhe familjen e tij si persona non grata në Shtetet e Bashkuara. Akuzon opozitarizmin për masakrimin e vendit dhe ankohet publikisht se po ndreq gabimet e

Lexo më shumë

Përse gabojmë?

Nga: Artan Fuga

Migjeni deshi t’ja fuste me grusht malit që s’bëzante, por sigurisht më shumë ishte një mllef, sesa kishte një platformë mendore sesi mund ta gjente Shqipëria dhe shqiptarët rrugën për t’u bërë

Lexo më shumë