Kolumnist

Ngrije zërin, ji vetvetja! - Nga Jeta Dedja

Nga: Jeta Dedja

E keni vënë re se sa e lehtë është të bëhesh pjesë e një grupi nëse bie gjithnjë dakord me të dhe nuk i del kundër? Nga ana tjetër, e keni vënë re sesa e tendosur bëhet situata kur mendimi yt ndryshe

Lexo më shumë