Kolumnist

Sinonime dhe Antonime

Nga: Arben Kallamata

E kundërta e komunizmit nuk është fashizmi. Komunizmi është diktaturë. Po kështu edhe Fashizmi.

Komunizmi dhe fashizmi janë të ngjashëm, jo të kundërt. E kundërta e tyre është një shoqëri

Lexo më shumë

Mësimi i madh nga një qytet i vogël

Nga: Taulant Dedja

Këtë fundjavë Kanadaja u trondit nga një tragjedi rrugore që mori papritmas 15 jetë. Shumica lojtarë të një ekipi Hockey Junior me emrin Broncos nga qyteti Humboldt i provincës së

Lexo më shumë

Mbajini politikanët larg protestave!

Nga: Arben Kallamata

Një protestë që udhëhiqet nga forca politike nuk është popullore, por politike. Nëqëftëse doni që protesta të ketë legjitimitet largoni politikanët.

Ata kanë vetëm një qëllim në kokë - të marrin

Lexo më shumë

Politika nuk ka punë me drejtësinë

Nga: Gavrosh Levonja

“Mos arrestoni protestuesit, po arrestoni Berishën dhe Bashën!”- kështu deklaroi deputeti socialist, Erion Braçe të nesërmen e protestës kundër vendosjes së pagesës në Rrugën e Kombit, protestë e

Lexo më shumë