Kolumnist

Hamendje në një stinë protestash

Nga: Çapajev Gjokutaj

Vështirë se mund të parashikosh me saktësi ç’do të ndodhë pas dorëheqjes në grup të opozitës. Situata është e paprecedent dhe shumë delikate.

Gjithsesi, duke përdorur logjikën dhe, sidomos duke parë

Lexo më shumë

Greqisë po i çahet thesi i minoriteteve

Nga: Shaban Murati

Të vërtetat historike, sado që disa qeveri apo një shtet të mundohen t’i mbyllin e t’i varrosin për dekada e shekuj, vjen një ditë dhe ato shpërthejnë kur nuk e pret, sepse historia i ka pjekur

Lexo më shumë

Mirëmëngjes shoqëri e protestave

Nga: Ilir Levonja

1) Mirëmëngjes popull opozitar..., shikoni sa e madhe është demagogjia. Sidomos kur flasin studiove që mbahen me taksat tuaja ca si Taulant Balla. Vështrojeni si thotë, pak a shumë kështu, që, unë

Lexo më shumë