Kolumnist

'Mediat e diasporës janë një kazan'

Nga: Ilir Levonja

Kur ta thotë i huaji, e kalon radhën do e durosh... Po, kur ta thotë i yti, kjo është e ç'është. Janë fjalët e kryeministrit shqiptar në ikje Edi Ramës. Dhe kjo është e kuptueshme, që i ka djegur. Në

Lexo më shumë

Hamendje në një stinë protestash

Nga: Çapajev Gjokutaj

Vështirë se mund të parashikosh me saktësi ç’do të ndodhë pas dorëheqjes në grup të opozitës. Situata është e paprecedent dhe shumë delikate.

Gjithsesi, duke përdorur logjikën dhe, sidomos duke parë

Lexo më shumë

Greqisë po i çahet thesi i minoriteteve

Nga: Shaban Murati

Të vërtetat historike, sado që disa qeveri apo një shtet të mundohen t’i mbyllin e t’i varrosin për dekada e shekuj, vjen një ditë dhe ato shpërthejnë kur nuk e pret, sepse historia i ka pjekur

Lexo më shumë