Kolumnist

Samiti pa diasporë

Nga: Petrit Kuçana

“Kot shkoni! Nuk ka më ushqim! Kështu na presin këtej nga Nëna Shqipëri, që i vraftë Zoti i vraftë!”

Lajmëtari ishte rreth të shtatëdhjetave, me një plis në kokë dhe dukej sikur kishte marrë këtë

Lexo më shumë

'Mediat e diasporës janë një kazan'

Nga: Ilir Levonja

Kur ta thotë i huaji, e kalon radhën do e durosh... Po, kur ta thotë i yti, kjo është e ç'është. Janë fjalët e kryeministrit shqiptar në ikje Edi Ramës. Dhe kjo është e kuptueshme, që i ka djegur. Në

Lexo më shumë