Urtësi

Gishtmollëza-Nga Michel Serres

Dje u shua mendimtari me famë botërore Michel Serres, anëtar i Akademisë Franceze, një ndër filozofët dhe intelektualët më të shquar bashkëkohorë. Ndër pasionet e tij të studimeve ishin historia e

Lexo më shumë