Opinione

Para dhe pas Edi Ramës-Nga Vangjush Saro

Nga: Vangjush Saro

Punët nuk po shkojnë mirë. Duke thënë këtë, shpresoj që argumentet e mëposhtme të jenë më bindëse se sa një fjali e trishtuar. Vendi ka humbur qetësinë; protesta e fundit e opozitës e tregoi këtë

Lexo më shumë

Grua, ruaj veten!- Nga Jeta Dedja

Nga: Jeta Dedja

Duke ecur, lehtësisht më kap syri një grua në prag të moshës së rritur të vonë, e cila përplasej me çdo kalimtar që shfaqej udhës së saj, pa u shqetësuar për ndonjë ndjesë a për respektim distance

Lexo më shumë