Opinione

Nëna, protestuesit dhe shpresa

Nga: Çapajev Gjokutaj

Një nënë nxjerr nga çanta e vet pako me ushqime dhe ua shpërndan studentëve protestues. Kjo është përmbajtja e videos që dje u bë virale.

Popullariteti është i shpjegueshëm. Nëna që përkrah dhe

Lexo më shumë

Fukarallëk maskarallëk

Nga: Çapajev Gjokutaj

Çdo fund nëntori bëhet sherr. Palët grinden për ditën e çlirimit. S’kish si të ndodhte ndryshe edhe sivjet. Madje sherri erdhi më i sertë, i paketuar avdallçe në dilemën ‘ditë feste apo ditë zie?’

Lexo më shumë

Shqipëria, Kursi i Plepave

Nga: Vangjush Saro

Është e njohur për të gjithë historia e krijimit të ‘shkollës’ për gjyqtarë aty nga fillimi i viteve ‘90, domethënë Kursi 6-mujor i Plepave, siç u quajt më pas. Nuk mëtoj t’i fus të gjithë njerëzit e

Lexo më shumë