Opinione

20-vjetori i Konferencës së Rambujesë

Nga: Shaban Murati

Në 6 shkurt mbushen 20 vjet nga hapja e Konferencës së parë Ndërkombëtare për Kosovën në Rambuje në vitin 1999. Diplomati Shaban Murati ka botuar atë ditë shkrimin 'Mesazh historik i SHBA për Kosovën

Lexo më shumë

Diaspora siç e dua unë - Nga Ajet Nuro

Disa mendime rreth diasporës shqiptare dhe roli dhe marrëdhëniet e saj me atdheun

Popullsia e një vendi e shpërndarë nëpër botë përbën atë që quhet diasporë. Për shqiptarët, diaspora merr rëndësi të

Lexo më shumë