Opinione

Precedentët e sherrit shqiptar

Nga: Vangjush Saro

Lajme e komente kontradiktore përplasen pareshtur, sa i takon zhvillimit ekonomik e social, si dhe jetës politike; në Shqipëri dhe në Kosovë. Gjithnjë lindin apo sajohen gjarje të vogla dhe të mëdha

Lexo më shumë

Duajeni atdhenë si shqiptarët Amerikën!

Nga: Çapajev Gjokutaj

Me osmanët duket se s'ia kemi kaluar fort keq. 28 sadrazemë (kryeministra) dhe 36 vezirë (ministra) me origjinë shqiptare.

Në vitet 1950 ishim populli më prosovjetik i bllokut lindor. Sot cilësohemi

Lexo më shumë

'Bota' nuk ndreqet, por mbase inspirohet..

Nga: Vangjush Saro

Çdo kohë ka veçoritë e saj, por druaj që sot u teprua… Njerëzit këmbyen lirinë me anarshinë; antivlera dhe shtirja kanë zgjeruar hapësirat. Dikur kishte pak antena e më shumë jetë; njerëzit ende

Lexo më shumë

Çfarë e pengon Majkon të marrë vendim?

Nga: FlasShqip

Pritej që në Nëntor të vitit të kaluar të mblidhej Samiti i Dytë i Diasporës, ndërsa në Ditën Kombëtare të Diasporës më 18 Dhjetor 2018 të shpallej Këshilli Koordinativ i Diasporës. As njëra, as

Lexo më shumë