Stil & Jetë

Mëngjes ‘bio’ në Tiranë!

Nga: Eda Merepeza

Mëngjesi në Tiranë ndan lagjet brenda dhe jashtë Unazës. Në të parat, baret mbushen më së shumti me të rinj “trendy”, ndërsa në të dytat pensionistët e pallateve e shtëpive pranë takohen e llafosen. Tashmë askush nuk vjen “për kafe” në shtëpi. Edhe

Lexo më shumë

Sekreti i çiftit të lumtur

Nuk mjafton vetëm t'i thuash “Të dua” partnerit që ke lidhur jetën derisa vdekja t’ju ndajë ose përsa kohë të doni. Aq më keq kur i thoni të dua vetëm kur ai/ajo lan enët. Çiftet duhet të bëjnë disa

Lexo më shumë