Bota Shqiptare

Llogara: Pistë Olimpike Fluturimesh

Në faqen e saj në Facebook, Bashkia Himarë është shumë aktive duke e mbajtur lexuesin të informuar rreth të rejave të qytetit. Së fundmi administratorët e faqes kanë postuar fotografi fantastike nga Llogaraja.

"10 fotografi shumë të bukura të

Lexo më shumë

Bukuritë malore shqiptare

 

Parku Kombëtar i Thethit- Ndodhet në një distancë prej 70 km nga qyteti i Shkodrës në zemër të alpeve shqipëtare. Parku në fjalë ka një sipërfaqe prej 2.630 hektarë dhe shtrihet në një lartësi që

Lexo më shumë

O Moj Shqypni!

Nga: Pashko Vasa

O moj Shqypni, e mjera Shqypni,

Kush te ka qitë me krye n'hi?

Ti ke pas kenë një zojë e randë,

Burrat e dheut të thirrshin nanë.

Ke pasë shumë t'mira e begati,

Me varza t'bukura e me djelm

Lexo më shumë