Ekonomi

COVID-19 dhe kartmonedhat

Nga: Përgatiti Alfred Papuçiu

A duhet të vihen në karantinë kartmonedhat? Rezerva Federale në SHBA vendos mënjanë kartmonedhat që kthehen nga Azia dhe Europa për disa ditë. Banka qëndrore kineze po i pastron vetë. SNB, Banka Kombëtare e Zvicrës, nuk bën veprim të tillë, por i

Lexo më shumë