Ekonomi

Informaliteti, qeveria, biznesi dhe konsumatorët

Nga: Zef Preçi

Është interesante të analizohet dinamika e sektorit informal të ekonomisë në raport me politikat fiskale të qeverisë gjatë katër viteve të fundit. Në fakt, qysh në debatet publike përpara zgjedhjeve të përgjithshme të vitit 2013 kur u prezantua ajo

Lexo më shumë

Mjetet e transportit të së ardhmes

Ndërkohë që shumë vende kanë korsinë e biçikletave, disa të tjera ende përdorin kafshët për transport, inovatorët propozojnë mjetet e së ardhmes.

1.Taksia lundruese. Në Kanada do të ishte interesante gjatë verës. 

2. Ja që është menduar që nga

Lexo më shumë