Gjuhë & Letërsi

Gjuha shqipe për fëmijë: Mësimi 6 - Shkronja C

Përgatiti: Danjela Lumani

Të dashur prindër dhe fëmijë uroj që të keni kaluar një javë të qetë, të ngrohtë, me aktivitete të cilat ju kanë nxitur imagjinatën dhe dëshirën për të kaluar edhe më shumë kohë së bashku. Javën e kaluar punuam shkronjën

Lexo më shumë

Gjuha shqipe për fëmijë: Mësimi 5 - Shkronja B

Përgatiti: Danjela Lumani

Si e kaluat këtë javë të dashur? Shpresoj që të ketë qenë një javë e dobishme, sidomos në aspektin shpirtëror. Të gjithëve bashkë na është dashur të ndryshojmë stilin e jetesës, dikush për shkak se punon vetë, por fëmijët

Lexo më shumë