Fëmijët

Dreka - Nga Vangjush Saro

Fragment nga novela “Një ditë pa mamin”

Iu përveshëm punës. Unë do të qëroja patatet. Një fjalë goje. Ato duheshin larë e bërë fije-fije... Thika duhej vërtitur ngadalë dhe me kujdes; për hiçgjë

Lexo më shumë