Kanada

Diaspora vetëm votë me korrespondencë - Në Kanada nuk lejohet krijimi i zonave zgjedhore nga shtete të tjera, as funksionimi i partive politike të huaja apo fushatat e tyre elektorale

Nga: Taulant Dedja

Rregullat kanadeze për votimet dhe zonat zgjedhore të shteteve të tjera

Kohët e fundit, tema e pjesëmarrjes së diasporës në zgjedhjet shqiptare po lakohet gjithnjë e më tepër. Eshtë me interes që shtetasit kanadezë me origjinë shqiptare apo

Lexo më shumë