Njoftime

Alban Skënderaj koncert në Toronto

Kantautori i mirënjohur shqiptar Alban Skënderaj pritet të zhvillojë një turne muzikor në Amerikën e Veriut, i cili do të startojë më 28 Mars në Toronto duke vijuar më pas me New York, Detroit

Lexo më shumë

Lutemi për Shqipërinë në Toronto

Pastori Endrit Mullisi, i cili ka drejtuar dhe Kishën Ungjillore Shqiptare në Toronto për disa vjet, fton shqiptarët e Torontos në një takim reflektimi dhe lutjeje të Shtunën në orën 11.00 am në

Lexo më shumë