Urtësi

Konfuzion shqiptar - Nga Hajro Çini

Derri është ndoshta kafsha më dembele, ndërkohë shqiptarët kur duan të përshkruajnë dikë që punon fort thonë:

- Ai punon si derr…

Gomari është ndër frymorët më inteligjentë në botë, por kur

Lexo më shumë

Të shkruarit shqip - Nga Lumo Skëndo

Një shqiptar kur merr pendën në dorë dhe zë të shkruajë, një mijë të vështira i dalin përpara: nuk gjen dot fjalë, nuk i lidh dot këto fjalë dhe të shumtave s'u di ortografinë. Duke qenë se gjuhën e

Lexo më shumë