Opinione

Emri i ndryshimit - Nga Veton Surroi

Nga: Veton Surroi

LVV-ja dhe LDK-ja kanë para vetes vetëm një alternativë: ta bëjnë këtë vend normal apo ta lënë kështu si është.

1. 

Në Kosovë, më 7 tetor, një ditë pas zgjedhjeve të përgjithshme parlamentare

Lexo më shumë