Opinione

Barbarët kanë ardhur...

Nga: Lazër Stani

Nuk ka fund paturpësia e drejtuesve të institucioneve në këtë vend. Drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare, Persida Asllani, thotë se nuk mban asnjë përgjegjësi për përmbytjen e Bibliotekës

Lexo më shumë

Maniaku (tregimi i së dielës)

Nga: AGIM XHAFKA

Alqi ishte maniak, por jo ashtu siç i shkon mendja lexuesit. Qe maniak për të bërë foto. Rrinte pas fotografëve të rrugës dhe u lutej ta nxirrnin në poza siç pëlqente ai dhe në vendet ku donte ai. Në

Lexo më shumë

Vjedhja e tokës: Ja pse nuk ndëshkohet

Nga: ÇAPAJEV GJOKUTAJ

Vjedhja e tokave është nga krimet më monstruoze që po bëhen. Eshtë krim jo vetëm kundër pronarëve të ligjshëm, por edhe kundër rendit e sigurisë, edhe kundër mirëqenies së gjithë popullit, përfshirë

Lexo më shumë

Ylli Dylgjeri: Pse Hollanda kundër!

Dje u dha lajmi: Hollanda kundër votës për integrimin tonë!!!!

Turpi për hollandezët, e jo për ne!

Ne ua kemi bëre qokat.

Të parin e qeverisë e kemi si Van Gogh-un tuaj, themelues të pikturës

Lexo më shumë