Opinione

Altruizmi - Nga Lumo Skëndo

M’e madhe e uratave, që mund t’i bëhet një shtëpie, një familjeje, është të shkuarit mirë: po s’pati një shkuarje të mirë, një dashuri rreth vatrës, atë shtëpi e merr lumi. Grindja dhe zihja e

Lexo më shumë

Testamenti i Benjamin Franklin

Nga: Klodi Stralla

Duke lënë vetëm 1000 funta sterlina, Franklini shpërndau miliona!

Është i njohur Testamenti i burrit amerikan të shtetit, Benjamin Franklin, hartuar me dorën e tij në vitin 1788, dy vjet para

Lexo më shumë