Psikologji

Pse një njeri nuk e mban fjalën që jep?

Ndërvarësia, është pjesë e rëndësishme e një raporti mes miqsh. Nuk po flasim për varësinë patologjike të kuptohemi. Nëse njëri ose të dy nuk mund të varen te njëri-tjetri, të kenë besim, të ndajnë gjëra, mendime, ndjenja, qëndrueshmëria e raportit

Lexo më shumë

I do njeri toksikët?

Fjala "toksik" po përdoret shumë shpesh kohët e fundit. Dhe nuk e kemi fjalën për substancat, por për njerëzit. Në fakt këta nuk ndryshojnë shumë me substancat, pasi të dy të lëndojnë, të dy të

Lexo më shumë

Piktura nga Glejdis Darsia

5 fytyra ziliqarësh

Zilia nuk është një ndjenjë, është një lloj pasioni i sëmurë. Për fat të keq, ndoshta askush nuk ka jetuar kurrë një jetë pa u ndjerë ndonjëherë ziliqar. Ky është realiteti i qenieve njerëzore. Zilia

Lexo më shumë

‘T’u nejt për qejf’!

E keni gjetur veten ndonjëherë të ndjeni kënaqësi nga të mos bërit asgjë? Shpesh në ditët e sotme ne harrohemi pas punëve. Vrapojmë të kapim orarin, hamë me nxitim në këmbë ose rrugëve, rrufisim

Lexo më shumë