Stil & Jetë

Receta nga Kanadaja: Gatuan Edlira Çini

Po jap dhe unë kontributin tim në këtë rubrikë të këndshme që FlasShqip ka nisur prej një jave. Receta që do të ndaj sot me ju është sa e thjeshtë aq edhe e kërkuar nga ne shqiptarët. Unë e gatuaj pothuajse çdo të diel në mëngjes gjatë muajve të

Lexo më shumë

Receta nga Kanadaja: Gatuan Erisa Kreshpa

Keku me boronica

Duke uruar që të gjithë po gjeni forma të ndryshme për t'iu dhënë larmishmëri këtyre ditëve në izolim, doja të ndaja një recetë të veçantë për mua. Para një viti, pata një problem shëndetësor, dhe më duhet të minimizoja sheqerin

Lexo më shumë