Kanada

Toronto - Ja lista e re e këshilltarëve bashkiakë

  • Published in Kanada

Në votimet e djeshme qytetarët e Torontos kanë zgjedhur edhe 25 këshilltarët e rinj bashkiakë për katër vitet e ardhshme. Ja dhe lista e fituesve sipas zonave përkatëse:

Ward 1 Etobicoke North: Michael Ford

Ward 2 Etobicoke Centre: Stephen Holiday

Ward 3 Etobicoke Lakeshore: Mark Grimes

Ward 4 Parkdale - High Park: Gord Perks

Ward 5 York South - Weston: Frances Nunziata

Ward 6 York Centre: James Paternak

Ward 7 Humber River - Black Creek: Anthony Perruzza

Ward 8 Eglinton - Lawrence: Mike Colle

Ward 9 Davenport: Ana Bailao

Ward 10 Spadina - Fort York: Joe Cressy

Ward 11 University - Rosedale: Mike Layton

Ward 12 Toronto - St. Paul’s: Josh Matlow

Ward 13 Toronto Centre: Kristyn Wong-Tam

Ward 14 Toronto - Danforth: Paula Fletcher

Ward 15 Don Valley West: Jaye Robinson

Ward 16 Don Valley East: Denzil Minnan-Wong

Ward 17 Don Valley North: Shelley Caroll

Ward 18 Willowdale: John Filion

Ward 19 Beaches - East York: Brad Bradford

Ward 20 Scarborough - Southwest: Gary Crawford

Ward 21 Scarborough Centre: Michael Thompson

Ward 22 Scarborough - Agincourt: Jim Karygiannis

Ward 23 Scarborough North: Cynthia Lay

Ward 24 Scarborough - Guildwood: Paul Ainslie

Ward 25 Scarborough - Rouge Park: Jennifer McKelvie  

 

Burimi: Globalnews.ca