Aktualitet

Java Kanadeze - Lajme shkurt 18 dhjetor 2022

 

Christmas Carol - Campbell House Museum Toronto

 

-British Columbia, Agjencia e Shërbimeve Kufitare sekuestron 2 ton e gjysëm opium

-Manitoba, i jepet lamtumira e fundit ish-ministrit dhe deputetit federal Jim Carr

-New Brunswick, qeveria do

Lexo më shumë

Java Kanadeze - Lajme shkurt 11 dhjetor 2022

Lokomotiva 110 vjeçare e Christmas Express (BC)

 

-British Columbia, rinis aktivitetin treni me avull Christmas Express i Kettle Valley

-Québec, qeveria jep 6 milionë dollarë ndihmë urgjente për bankat ushqimore

-Nova Scotia, përkujtohet 105

Lexo më shumë