Audio & Video

Përralla: Hardhuca në kërkim të bishtit

Një përrallë për optimizmin dhe vazhdimësinë e jetës. 

Për fëmijët që e kanë të vështirë leximin në shqip,  e gjeni përrallën në versionin audio, në kanalin e FlasShqip në Youtube, lexuar nga Jeta Dedja. 

Luli i vocërr

Në 107-vjetorin e lindjes së Migjenit e përkujtojmë me tregimin “Luli i vocërr” lexuar nga aktorja Paskualina Gruda, marrë nga faqja “Kinematografia shqiptare

Lexo më shumë